se mitä ajattelemme vaikuttaa siihen mitä tunnemme, joka taas vaikuttaa siihen mitä teemme.

Jos haluamme muuttaa sitä mitä teemme, on meidän ensin muutettava se miten ajattelemme.

Mihin tarvitsemme luovuutta, rohkeutta ja vuorovaikutustaitoja?

Onko menestyminen, omien unelmien ja tavoitteiden saavuttaminen helppoa? Myyntityössä osa myyjistä alisuoriutuu jatkuvasti, osa selviytyy työtehtävistä, mutta vain muutamat ovat huippuonnistujia. Organisaatioissa myyjillä on normaalisti käytössä samat resurssit ja usein tieto/taito on myyjillä hyvin samalla tasolla, mutta vain pieni osa on huippuonnistujia – menestyjiä. Miksi?

Suomessa perustetaan yli 100 uutta yritystä päivässä ympäri vuoden, mutta samaan aikaan 60 yritystä lopettaa toimintansa joka ikinen päivä. Vain muutama prosentti uusista yrityksistä tulee onnistumaan ja menestymään omalla toimialalla keskiarvoa paremmin. Miksi?

Enemmän parkouria, vähemmän sauvakävelyä

Menesty mielelläsi valmennusohjelmissa rikotaan rohkeasti mielemme esteitä, rajoja, uskomuksia ja toimintamalleja, jotka heikentävät tahattomasti kykyämme onnistua ja menestyä.

Emme opettele taikatemppuja, emme julista sitä “yhtä ainoaa oikeaa tapaa” onnistua myyntityössä tai menestyä yrittäjänä. Ei tuhlata arvokasta aikaasi perinteisten myynti- ja klousaustekniikoiden opetteluun. Ei lokeroida ihmisiä, eikä kerrota millainen sinun pitää olla tai miltä sinun pitää näyttää menestyäksesi.

Haluamme sinun oivaltavan, että menestyt parhaiten ainutlaatuisena, itsevarmana, aitona, ammattitaitoisena ja rohkeana omana itsenäsi.

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi valmennusohjelmiin rakentamaan sinun menestyvää mieltäsi ja luomaan resepti menestystarinaasi.

Toni Hannukainen

Tunteiden, innovoivan lateraalisen ajattelun ja menestyvän mielen, myynnin ja liiketoiminnan  valmentaja…

… sekä Isä, pappa, aviomies, ystävä ja laumanjohtaja.

47-vuodessa tällainen sosiaalinen, luova ja (hullun)rohkea mies ehtii tekemään yhtä sun toista, mutta yli puolet elämästäni olen saanut viettää yrittämisen, myynnin, myynninjohtamisen ja valmentamisen äärellä. Ei huonosti Porin, Pihtiputaan ja Äänekosken kautta maailmalle karanneelta tunnenarkkarilta.
Ai mikä tunnenarkkari ja Emotion Junkie? 
Kuuntelemisen, oivalluksien, onnistumisten, epäonnistumisten, kokemuksien ja koulutusten avulla olen oppinut ymmärtämään ihmisten tunteiden, käyttäytymispiirteiden, vuorovaikutustaitojen, itseohjautuvuuden ja luovan, rohkean sekä tunneälykkään mielen  vaikutuksen kykyyymme ja haluumme menestyä niin työssämme kuin elämässämme.
  Saan itse paljon positiivisia tunteita työstäni, josta kuuluu kiitos yrityksille ja ihmisille, joita olen saanut tai saan tulevaisuudessa auttaa omalla osaamisellani. Kaikissa valmennuksissa olen mukana suurella sydämellä, intohimolla ja positiivisella asenteella – huumoria unohtamatta, koska tuloksien kautta saan nauttia tunteista joita tunnenarkkarina tarvitsen.
Asun Espanjassa Alhaurin el Granden pienessä kaupungissa “laumani” kanssa, joten ammattikalustolle tuotetut etävalmennukset toteutan täältä käsin. Toinen kotimme sijaitsee Helsingistä, joten tarvittaessa tulen valmentamaan ja puhumaan teille paikan päälle.
Rohkeutta, rauhaa ja rakkautta

Toni