Jos tänään käytämme aikamme, energiamme ja huomiomme menneisyyden murehtimiseen,
emme kykene luomaan tulevaisuutta, missä emme murehtisi tätä päivää. Jos taas murehdimme tulevaisuutta, emme kykene nauttimaan tästä päivästä, joka on jo osittain menneisyyttä.

valmentaja, mentori, advisor , yrittäjä & menestyvän mielen, myynnin ja liiketoiminnan muotoilija

1980-luvun alkupuolella naapurin rouvan ovikelloa soitti hieman pyöreäposkinen poika, jonka farkkujen lahkeisiin oli sormista jo useampi kerta pyyhitty ketjurasvaa ja hieman ylipitkäksi kasvaneet hiukset osoittivat jokaiseen ihmisen nimeämään ilmansuuntaan. Tuo ovikellon soitto ei ollut turha, sillä nuori Toni sai tienattua keräämillään kukilla ja itse tehdyllä myyntityöllä ensimmäisen markkansa. Tuon onnistuneen myyntitilanteen aiheuttamaa tunnetilaa voisi helposti jälkikäteen kuvailla lauseella: Hitto että tuntui hyvältä!

Tuosta hetkestä ja irtokarkkeihin tuhlatusta markasta on kulunut jo 40 vuotta, mutta intohimo ja rakkaus yrittäjyyteen ja myyntityöhön sykkii edelleen vahvasti miehen sisällä. Intohimo tosin on hieman muuttanut muotoaan ja suuntausta enemmän auttamisen, valmentamisen, kehittämisen ja uuden luomisen -innovoimisen suuntaan. Olen kuitenkin varma, että minun soluista saattaisi löytyä keskiarvoa enemmän luovuus, rohkeus, myynti sekä yrittäjyys dna:ta.

Tulevaisuus on niiden, jotka uskaltavat unelmoida. Niiden, joilla on uteliaisuutta, luovuutta, rohkeutta ja intohimoa kulkea unelmiaan kohti. Niiden, jotka uskovat pystyvänsä muuttamaan pienen palan maailmaa.

Vaikka takana on jo kolmisenkymmentä vuotta yrittäjyyttä, myyntityötä ja myynninjohtamista sekä yli kymmenen vuotta valmentamista ja mentorointia, uskon olevani vasta puolessa välissä matkaani.

Kiinnostus ja intohimo yrittämiseen, myyntiin ja ihmisen mieleen, tunteisiin, käyttäytymispiirteisiin sekä toiminta- ja suorituskyvyn parantamiseen on auttanut minua kulkemaan upean matkan.  Olen päässyt oppimaan, oivaltamaan ja kehittämään itseäni sekä osaamistani upeiden ihmisten seurassa. Vuosien saatossa olen jakanut kokemuksen tuomaa tietoa ja olen saanut auttaa valtavan suurta määrää ihmisiä ja yrityksiä näkemään, oivaltamaan, ymmärtämään sekä löytämään ainutlaatuisen polun kohti unelmia ja tavoitteita. 

Toivottavasti saan myös sinut mukaan matkalle muutokseen ja saan auttaa sinua menestymään mielelläsi -mitä ikinä se sinun kohdalla sitten tarkoittaakaan. Jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö.

Rohkeutta, rauhaa ja rakkautta sinulle tähän hyvin erikoiseen ja poikkeukselliseen aikaan.

Luova, rohkea ja intohimoinen oman elämän Indiana Jones, erottuvan liiketoiminnan Pablo picasso ja kiinnostavien tarinoiden Bob Dylan

Vaikka valmennus keskittyi yrityselämään, oli se perinpohjainen matka omaan itseensä. Sitä löytää itsestään puolia mitä ei ole välttämättä tunnustanut tai tunnistanut ja on oppinut hyödyntämään niitä kaikessa.

Elina