Menestymisen kaava on yksinkertainen, 

saavutat vain asettamasi tavoitteet!

Onko menestyminen, omien unelmien ja tavoitteiden saavuttaminen helppoa? 

Myyntityössä osa myyjistä alisuoriutuu jatkuvasti, osa selviytyy työtehtävistä, mutta vain muutamat ovat huippuonnistujia. Organisaatioissa myyjillä on normaalisti käytössä samat resurssit ja usein tieto/taito on myyjillä hyvin samalla tasolla, mutta vain pieni osa on huippuonnistujia – menestyjiä. Miksi?

Suomessa perustetaan yli 100 uutta yritystä päivässä ympäri vuoden, mutta samaan aikaan 60 yritystä lopettaa toimintansa. Vain muutama prosentti uusista yrityksistä tulee onnistumaan ja menestymään omalla toimialalla keskiarvoa paremmin. Miksi?

Enemmän parkouria, vähemmän sauvakävelyä

Menesty mielelläsi valmennusohjelmissa rikotaan rohkeasti mielemme esteitä, rajoja, uskomuksia ja toimintamalleja, jotka heikentävät tahattomasti kykyämme onnistua ja menestyä.

Emme opettele taikatemppuja, emme julista sitä “yhtä ainoaa oikeaa tapaa” onnistua myyntityössä tai menestyä yrittäjänä. Ei tuhlata arvokasta aikaasi perinteisten myynti- ja klousaustekniikoiden opetteluun. Ei lokeroida ihmisiä, eikä kerrota millainen sinun pitää olla tai miltä sinun pitää näyttää menestyäksesi.

Haluamme sinun oivaltavan, että menestyt parhaiten ainutlaatuisena, itsevarmana, aitona, ammattitaitoisena ja rohkeana omana itsenäsi.

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi valmennusohjelmiin rakentamaan sinun menestyvää mieltäsi ja luomaan resepti menestystarinaasi.

Toni Hannukainen

Menestyvän mielen, myynnin ja liiketoiminnan muotoilija

48-vuodessa tällainen sosiaalinen, luova ja rohkea mies ehtii tekemään yhtä sun toista, mutta yli puolet elämästäni olen viettänyt yrittämisen, myynnin, myynninjohtamisen ja valmentamisen äärellä. Ei huonosti Porin, Pihtiputaan ja Äänekosken kautta maailmalle karanneelta.
Kuuntelemisen, oivalluksien, onnistumisten, epäonnistumisten, kokemuksien ja koulutusten avulla olen oppinut ymmärtämään ihmisten tunteiden, käyttäytymispiirteiden, vuorovaikutustaitojen, itseohjautuvuuden ja luovan, rohkean sekä tunneälykkään mielen  vaikutuksen suorituskykyymme ja motivaatioomme menestyä niin yrittäjänä, myynninammattilaisena kuin oman elämän sankarina.
Valmennuksissa ja mentoroinneissa olen mukana suurella sydämellä, intohimolla ja positiivisella asenteella – huumoria unohtamatta, koska tuloksien kautta saan nauttia työstäni joka päivä. Valmennukseni eivät ole luentoja vaan osallistavia, mielen rajoja rikkovia, oivalluttavia ja vaikuttavia kokonaisuuksia.
Asun Espanjassa Alhaurin el Granden pienessä kaupungissa “laumani” kanssa, joten tuotan etävalmennukset omasta laadukkaasta studiosta käsin. Toinen kotimme sijaitsee Helsingistä, joten tarvittaessa tulen valmentamaan ja puhumaan teille myös paikan päälle.
Rohkeutta, rauhaa ja rakkautta