Jokaiselle ihmiselle, kuten myös yritykselle on annettu tasavertainen mahdollisuus onnistua,
menestyä ja olla jotain kiinnostavaa, erilaista sekä ainutlaatuista.
Silti usein pyrimme väkisin olemaan täysin samanlaisia kuin kaikki muut.
Yksi helvetin tylsä tuulipuku muiden joukossa.

Onko asiakkaiden vaikea ymmärtää hyötyä ja merkitystä mitä palvelunne tai tuotteenne tarjoaa? Onko yrityksenne identiteetti harmaa kuin marraskuu ja kiinnostavuus Kouvolassa asuvan sinkkumiehen tasolla? Oletteko keskittyneet numerolappu rinnassa pelkästä paremmuudesta kilpailemiseen?

Onko teillä rohkeutta kehittää konseptia huomiota herättävämmäksi, toimivammaksi ja kannattavammaksi? Paremmuudesta kilpaileminen on lopulta hyvin tylsää, kuluttavaa ja turhaa. Olisiko sopiva hetki panostaa erottuvan ja asiakkaillenne sopivimman konseptin kehittämiseen.

Täydellisyyden tavoitteleminen johtaa hyvin usein yksinäisyyteen,
niin parisuhteissa kuin bisneksessä.

Valmennusohjelman sisältö:

  • 4-8 viikon valmennusohjelma
  • 4-8 x 90 minuutin valmennusta (Valmennuskerrat määräytyy yrityksen alkutilanteen ja tavoitteen mukaan)
  • Alkukartoitus ennakkotehtävänä
  • Koutsin analyysi yrityksen konseptista ennen valmennusta.
  • Räätälöity valmennusohjelma alkukartoituksen, analyysin ja yrityksen tilanteen mukaan
  • Tehtävät konseptin kehittämiseen ja luomiseen valmennuskertojen välille
  • Koutsin analyysi yrityksen konseptista valmennuksen jälkeen
  • Toteutus vuorovaikutteisena etävalmennuksena teams tai zoom alustalla
  • Menesty mielelläsi opas/työkirja erottuvan ja kannattavan konseptin rakentamiseen

Hyvä liikeidea ei tarkoita hyvää ja kannattavaa liiketoimintaa. Konseptoinnin tarkoituksena on luoda liikeideasta, strategiasta ja toimintamallista erottuva, kiinnostava, ymmärrettävä, uskottava, asiakkaiden tarpeisiin sopiva ja helposti ostettava tuote tai palvelu.

Miten saada asiakkaiden huomio, jotta voimme saada aikaan tunnereaktion ja herättää kiinnostusta? Millainen on yrityksen identiteetti ja “tone of the voice”? 

On selvää ettei asiakas kiinnostu eikä osta, jos viestimme asiakkaalle on vaikeasti ymmärrettävä, epäselvä tai ristiriitainen. 

Konseptin kirkastus -valmennuksessa oivallamme, ymmärrämme ja opimme miten luomme ja kehitämme yrityksen konseptia erottuvaksi, ostopäätöksentekoa helpottavaksi sekä liiketoiminnallisia tavoitteita tukevaksi. 

Miksi asiakkaan kannattaisi ja miksi hän haluaisi ostaa meiltä? Miksi olisimme sopivin vaihtoehto? Miten me erotumme muista saman toimialan yrityksistä? Miten sitoutamme asiakkaan ? 

Mitä me myymme? Ratkaisuja asiakkaan ongelmiin ja haasteisiin, ennaltaehkäisyä ja torjuntaa uhkia kohtaan vai mahdollisuuksien valjastamista tai toteuttamista? Mistä hyödystä ja merkityksestä asiakas on valmis maksamaan.

Kysymyksiin löydämme vastauksia tämän valmennuksen avulla.

Valmennuksen avulla voimme yksinkertaistaa ja luoda konseptin yrityksellenne, jolla teette kaiken asiakkaalle helpoksi -kiinnostua, ymmärtää, ostaa ja sitoutua. 

On rohkeita ja vähemmän rohkeita ihmisiä. Rohkeat uskaltavat pyytää apua kun sille on tarvetta.