Yrityksellenne räätälöidyt valmennus­ohjelmat, jotka sopivat niin aloitteleville kuin kokeneille myynnin ammattilaisille toimialasta riippumatta.

 

Valmennusohjelmien tarkoituksena on kehittää myyntityötä tekevän henkilön suorituskykyä ja tavoitteellisuutta asetettujen tavoitteiden vaatimalle tasolle. Rikomme oman mielen esteitä ja rajoja – raivaamme vanhoja uskomuksia ja toimintatapoja, jotta pystymme näkemään myyntityön uudella tavalla, oppimaan uusia asioita ja ennen kaikkea ajattelemaan itseohjautuvammin, rohkeammin ja luovemmin onnistuaksemme ja menestyäksemme. 

Tavoitteena on auttaa osallistujia kehittämään ajatteluaan itsestään ja myyntityöstä sekä vahvistamaan omaa ammatillista itsetuntoa. Autamme ihmisiä löytämään oman piilevän potentiaalin sekä oman suorituskyvyn ja tavoitteiden tasapainon. Menestyvä ja tavoitteellinen myyntityö  tarvitsee hyvin voivan, energisen, ainutlaatuisen, henkisesti joustavan, aidon, ammattitaitoisen ja rohkean ihmisen.

Asiakkaan mielen ymmärryksen avulla autamme oivaltamaan, kuinka saadaan herätettyä asiakkaan aito kiinnostus, joka on 80% ostopäätöksestä. Mitä on erottuvuus ja miten voimme sellaisen itsestämme löytää?  Hyvien vuorovaikutustaitojen avulla asiakassuhteiden solmiminen ja ostopäätösten saaminen on helpompaa, mukavampaa ja liiketoiminnallisesti kannattavampaa. 

Avain menestykseen löytyy usein ihan meidän omasta mielestämme.

Menesty mielelläsi myyntityössä
VALMENNUS­OHJELMAT

  • Toteutetaan vuorovaikutteisena LIVE etävalmennuksena ZOOM alustalla
  • Yhden valmennuskerran kesto 60 tai 120 minuuttia
  • Valmennuskertoja 1-5 viikossa
  • Valmennusohjelmien kesto viikosta useampaan kuukauteen
  • Ennakkotehtävät ja -kyselyt sekä valmennusopas
  • Videotallenne etävalmennuksesta. Katsottavissa 2 viikon ajan valmennuksesta.

INVESTOINTI MYYJIEN MIELEEN ON INVESTOINTI YRITYKSEN MENESTYMISEEN

Yhteydenotto on pieni askel sinulle, mutta suuri harppaus yrityksellenne