Mentoroinnilla kehitystä, kasvua, ideoita, tuloksia, tukea ja leveämpi hymy huomiseen.


Mentoroinnissa keskitytään kokemusperäisen tiedon jakamiseen , kuuntelemiseen, valmentamiseen, sparraukseen ja tukemiseen. Menestyvän mielen mentoroinnin perustana on mentorin ja yrittäjän keskenäinen avoimuus, toimiva kommunikaatio ja ymmärrys. Mentorina en anna yrittäjälle valmiita vastauksia ja ratkaisuja vaan haluan auttaa yrittäjää itse oivaltamaan ja luomaan ratkaisut. Mentori ei myöskään tee päätöksiä yrittäjän puolesta vaan kaikki päätökset ovat yrittäjän vastuulla. 

Menestyvän mielen mentoroinnissa sukelletaan yrittäjän mieleen ja kykyyn kehittää liiketoimintaansa kohti asettamiaan tavoitteita. Yrittäjän identiteetti, henkinen ja fyysinen jaksaminen,  ajan, energian ja huomion keskittäminen oikeisiin asioihin sekä ainutlaatuisen, yrittäjän näköisen menestysreseptinen luominen ovat keskeisiä teemoja mentoroinnissa. Unohtamatta myyntiä, markkinointia, asiakashankintaa, strategioita, innovointia ja erottuvan liiketoiminnan rakentamista.

Mentorointiohjelma on aina räätälöity, joten alussa luodaan yrittäjän ja yrityksen tavoitteet ja suunnitelma. Viikoittaisten 60-120 minuutin etätapaamisten tai puheluiden avulla pidetään yllä tavoitteisiin ja suunnitemaan sitoutumista sekä yrittäjän kehittymistä. 

Investointi itseesi, investoi elämäsi tärkeimpään ihmiseen

  • Menestyvä ja hyvin voiva mieli. Koko mentoroinnin ajan kehitämme omaa mieltämme ja raivaamme mielemme esteitä saavuttaaksemme sen mitä haluamme sekä ollaksemme henkisesti ja fyysisesti hyvinvoivia yrittäjiä.
  • Asetamme tavoitteet ja rakennamme suunnitelmat niiden saavuttamiseksi.
  • Räätälöin henkilökohtaisen kehitysohjelman yrittäjälle ensimmäisen kolmen tunnin aloituskeskustelun pohjalta.
  • Viikoittainen mentorointi (60-120min) etätapaamisena tai puheluna.
  • Kvartaaleittain (3kk välein) 90 min seuranta- ja kehityspalaveri.
  • Kehitysohjelman aktiivinen seuranta ja palaute.
  • Ennakkotehtävät ja valmennusoppaat.
  • “911” puhelintuki 

Mentorointiohjelmat alk. 350€/kk alv0%

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti menestyvän mielen yrittäjyyttä?

Lähetä yhteystietosi ja kuvaus yrityksesi toiminnasta tai liikeideasta. Otan yhteyttä sinuun mahdollisimman pian ja selvitetään, että olisinko sopiva mentori juuri sinulle.