Auttaminen on lopulta hyvin epäitsekästä toisten ihmisten elämään vaikuttamista.
Kun pystyt auttamaan yksilöä, voit vaikuttaa joukkoon ihmisiä.
Kun kykenet vaikuttamaan joukkoon ihmisiä, voit auttaa kokonaista sukupolvea.
Kun saat mahdollisuuden auttaa kokonaista sukupolvea, voit muuttaa pienen palan maailmaa.

Yrittäjä! Mitä sinulle kuuluu ja miten sinä jaksat? Onko bisneksen kehittäminen ja pyörittäminen yhtä mukavaa kuin ilmaisten ämpärien jonottaminen? Maistuuko yrittäjyys stressille, suorittamiselle, vastenmielisyydelle tai epäonnistumiselle? Onko “pallo hukassa”?

Kiinnostaisiko olla tasapainoinen, hyvinvoiva, hymyilevä ja menestyvä yrittäjä? Yrittäjä, joka ei pelkää vaan uskaltaa kulkea valitsemaansa polkua. Mentoroinnissa pyrimme löytämään sinulle ainutlaatuisen reseptin kannattavaan liiketoimintaan sekä tasapainon työn, kodin, tavoitteiden, suorituskyvyn ja jaksamisen kesken. 

Jos ilmaisten ämpärien jonottaminen on sinun mukavuusalueesi,
niin nyt on viimeinen hetki tehdä asialle jotain.

Mentorointiohjelman sisältö:

  • Mentorointiohjelma etenee kolmen kuukauden jaksoissa. (Mentoroinnin minimikesto 3kk.)
  • Kahden tunnin kartoituskeskustelu ennen mentorointiohjelman aloittamista
  • Henkilökohtainen yrittäjän kehitysohjelma kartoituskeskustelun pohjalta
  • Viikoittaiset 60 minuutin mentoroinnit (1-2 / vko)
  • Toteutus etänä teams tai zoom alustalla
  • Kattava Menesty mielelläsi opas /työkirja 
  • “911” puhelintuki

Yrittäjyyden perimmäisenä ajatuksena ei ole uhrata elämäämme ja terveyttämme työnteolle vaan saada vapaus tehdä työtä josta nauttii, millä on merkitystä ja mikä mahdollistaa sen, että saamme elää elämäämme haluamallamme tavalla.

Menesty mielelläsi Yrittäjän mentorointi alkaen 380€/kk (alv0%)
Sovitaan etätapaaminen ja katsotaan olisinko sinulle sopiva mentori matkalle kohti unelmia, tavoitteita ja menestyvää yrittäjyyttä.
Previous
Next

Menestyvän mielen mentoroinnin perustana on mentorin ja yrittäjän keskenäinen avoimuus, luottamus, toimiva kommunikaatio ja ymmärrys. 

Mentoroinnissa keskityn kokemusperäisen tiedon jakamiseen sekä yrittäjän auttamiseen, kuuntelemiseen, oivalluttamiseen, valmentamiseen ja tukemiseen. 

Mentorina en anna yrittäjälle valmiita vastauksia ja ratkaisuja, vaan haluan auttaa yrittäjää itse oivaltamaan ja luomaan hänelle sopivimmat ratkaisut ja tavat toimia. Mentori ei myöskään tee päätöksiä yrittäjän puolesta vaan kaikki päätökset ovat yrittäjän omalla vastuulla.

Menestyvän mielen mentoroinnissa sukelletaan syvälle yrittäjän mieleen, identiteettiin ja kykyyn kehittää liiketoimintaa kohti asettamiaan tavoitteita. Yrittäjän henkinen ja fyysinen jaksaminen, ajan, energian ja huomion keskittäminen oikeisiin asioihin sekä ainutlaatuisen, yrittäjän näköisen menestysreseptin luominen ovat keskeisessä roolissa mentoroinnissa.

Yrittäjä!
Investoi elämäsi tärkeimpään ihmiseen, itseesi.