Hyvin usein pelkästään kuuntelemalla kykenet antamaan suuren avun toiselle ihmiselle.
Toisinaan tarve on kuitenkin hellävaraiselle mielen suostuttelulle, määrätietoiselle ohjaukselle, silmiä avaavalle oivalluttamiselle ja kevyelle potkulle persuuksille .

Mentorointi on suorastaan ollut huikeaa. Olen saanut enemmän kirkkautta omaan buukkauskonseptiini kuin mitä suomen kesän aurinko meille voi tarjota. Missioni on aina ollut muuttaa buukkauskenttää parempaan suuntaan.

Jos joku osaa haastaa kovilla kysymyksillä niin se on Toni ja hyvä niin, koska muutos syntyy omaehtoisuudesta. Haastamisen tehtävänä on ollut lähinnä herätellä, jotta alkaisin oikeasti ajattelemaan mitä oikeasti edes teen. Kyse on kuitenkin mielenrajojen rikkomisesta.

Toni on kuin yoda jedimestarille. Suosittelen lämpimästi.

Philip Ollas, CEO
Helsinki Merchant Company

Toni on auttanut minua yritykseni kanssa valtavan paljon. Tärkein asia kuitenkin, jonka Toni on auttanut ymmärtämään on mieleni vahvuus, jonka avulla tasapaino vapaa-ajan, perhe-elämän ja yrittäjyyden suhteen on saavutettavissa selkein askelin.

Yrityksen myyntivalmennus on tuonut lisää liikevaihtoa, mutta tärkeimpänä elementtinä valmennuksessa on ollut elämän paraneminen kokonaisvaltaisesti. Yritys toimii, vapaa-aika on vapaata ja perhe saa minusta läsnäolevan isän arkeensa.

Menesty mielelläsi - Tonin slogan - on totta kaikilla sen vivahteilla.

Suosittelen kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille Tonin mentorointia.

Lauri Mylläri, CEO
Candle Oy