Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä ehdot ovat voimassa Emotion Junkien verkkokaupassa, valmennuksissa ja digitaalisissa palveluissa 1.8.2021 alkaen. Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

Verkkokauppa

Emotion Junkie, Toni Kristian Hannukainen (esy8176762t) myy verkkokaupassaan verkkovalmennuksia yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hintoihin lisätään arvonlisävero 21%, jos asiakas ei ole Suomessa alv-rekisterissä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Osallistumisoikeudet verkkovalmennuksiin ostetaan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla kassapalvelussa tai erikseen lähetetyllä laskulla pankkisiirtona, sepa-maksuna.  Tilauksen yhteydessä annettuja osoitetietoja (pois lukien sähköpostiosoite) ei käytetä muuhun kuin tilauksen käsittelyyn, ellei erikseen toisin mainita. Verkkokaupasta ostaminen edellyttää voimassa olevien tilaus-, toimitus- ja käyttöehtojen hyväksymistä.

Maksaminen

Pankki- ja luottokorttimaksuissa (debit/credit) maksunvälittäjänä toimii kansainvälinen ja luotettava Stripe, joka on sertifioitu korkeimman PCI-tietoturvasertifikaatin arvoisesti. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Voit halutessasi tallettaa maksutietosi toistuvia maksuja varten; tällöin maksutietosi ovat turvassa Stripen servereillä (verkkokaupalla ei ole minkäänlaista pääsyä maksutietoihisi). Kun maksat Stripen tarjoamilla korttimaksuvaihtoehdoilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä: https://stripe.com/fi/legal

Pankkisiirtona maksettaessa osallistumisoikeus verkkovalmennukseen siirtyy asiakkaalle vasta maksun saavuttua palveluntarjoajan tilille. Pankkisiirron viestissä tulee näkyä tilausnumero.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat

Stripen korttimaksuissa käytössäsi on Visa, Mastercard ja American Express.

Pankkisiirto, Sepa-maksu

Maksuehto 7pv. Maksu suoritettava kuitenkin ennen valmennuksen alkamista.

 

Toimitus

Verkkovalmennuksen osallistumisoikeus siirtyy asiakkaalle hyväksytyn maksutapahtuman jälkeen. Valmennus toteutetaan verkkovalmennuksena tilausvahvistuksen mukaisella aikataululla.

Peruutus- ja palautusoikeus

Verkkovalmennukseen oikeuttavalla ostoksella on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus ilman kuluja. Palautusoikeutta ei ole, jos verkkovalmennusohjelma on ehtinyt alkaa valmennusohjelman aikataulun mukaisesti. Yli 30 vuorokautta ennen verkkovalmennuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan 20 % valmennuksen hinnasta. Alle 30 vuorokautta ennen valmennuksen alkua tehtyjä peruutuksia ei huomioida, mutta asiakkaalla on oikeus vaihtaa valmennukseen osallistuvaa henkilöä (myydä koulutus eteenpäin) tai vaihtaa osallistumisoikeus vastaavaan, myöhemmin toteutettavaan verkkovalmennukseen. Kaikki muutospyynnöt tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen prokoutsi@gmail.com tai toni@breaks.fi

Emotion Junkie pidättää oikeuden muuttaa aikataulua tai perua verkkovalmennus 7 vuorokautta ennen valmennusohjelman alkua. Mikäli Emotion Junkie ei kykene toimittamaan asiakkaan maksamaa valmennusta, on asiakkaalla oikeus vaatia takaisinmaksua tai vaihtaa valmennus toiseen samanarvoiseen valmennukseen. 

Käyttöoikeudet

Asiakas saa käyttöoikeuden sekä oikeuden ladata kopion kaikista ladattavista materiaaleista henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. 

Käyttöoikeus ei sisällä:

  • Oikeutta muuttaa tai kopioida materiaalia; asettaa materiaalia julkisesti näkyville tai käyttää sitä missään kaupallisessa tai ei-kaupallisessa tarkoituksessa pois lukien henkilökohtainen käyttö. Muusta käytöstä seuraa korvausvelvollisuus.
  • Oikeutta välittää materiaalia muille ihmisille missään muodossa
  • Käyttöoikeus päättyy välittömästi, mikäli minkäänlaisia väärinkäytöksiä tai näiden ehtojen rikkomista tavataan.
  • Käyttölisenssin päätyttyä väärinkäytöksen johdosta tulee kaikki asiakkaan hallussa oleva materiaali hävittää.

Kuvaus, videointi ja muu materiaali:

  • Emotion Junkien verkkovalmennuksissa saatetaan kuvata ja videoita valmentajia ja osallistujia. Kuvattua materiaalia käytetään yrityksen markkinoinnissa. Mikäli asiakas ei halua esiintyä yrityksen markkinointimateriaalilla, niin hän voi ilmoittaa siitä etukäteen sähköpostitse prokoutsi@gmail.com tai toni@breaks.fi
  • Palautelomakkeissa ja arvosteluissa annettuja kommentteja saatetaan hyödyntää. Mikäli asiakas haluaa jonkin kuvan tai kommentin poistettavaksi esiltä, niin hän voi ilmoittaa siitä edellä mainittuun sähköpostiin. Emotion Junkie reagoi pyyntöön kohtuullisessa ajassa.

Emotion Junkien valmennuksissa osallistuja voi ajoittain kuvata luentoa ja tapahtumia huomioiden muut osallistujat. Lyhyiden ääni- ja videopätkien sekä kuvien julkaisu valmennuksista on sallittu, mikäli muilta materiaalissa esiintyviltä osallistujilta on siihen lupa. Valmennuksia kokonaisuudessaan ei saa tallentaa missään muodossa.

 

Vastuuvapautus

Kaikki Emotion Junkien verkkovalmennuksissa oleva sisältö tarjotaan sellaisenaan ilman takuita. Emotion Junkie ei vastaa sisällön jatkokäytöstä asiakkaidensa puolesta. Emotion Junkie ei ole vastuussa valmennukseen osallistumisesta ja osallistujille tai kolmansille osapuolille mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

 

Korjaukset, painovirheet ja päivitykset

Emotion Junkien verkkovalmennuksissa saattaa esiintyä teknisiä, kuvallisia tai kirjoitustyöstä johtuvia virheitä.  Materiaaliin saatetaan tehdä muutoksia milloin tahansa.